مبانی نظری روشهای تامین مالی و ساختار بازار مالی
مرجع فایلهای امورزشی | مبانی نظری روشهای تامین مالی و ساختار بازار مالی
برای توضیحات بیشتر و دانلود کلیک کنید
- مرجع فایلهای امورزشی | مبانی نظری روشهای تامین مالی و ساختار بازار مالی
مبانی نظری روشهای تامین مالی و ساختار بازار مالی
دسته بندی : مباحث رشته ها » مبانی نظری
مبانی نظری روشهای تامین مالی و ساختار بازار مالی
دارای 64 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد.
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع :انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل:WORD و قابل ویرایش با فرمت docبخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::
2-1-1 انواع روشهای تامین مالی
انواع تامین مالی شامل دریافت وام کوتاه یا بلند مدت، مشارکت در سرمایه گذاری، سرمایه گذاری به شرط خرید محصول، فروش سهام شرکت یا صدور اوراق قرضه (البته دو روش آخر برای شرکتهای بزرگ مقدور است و غیره) انجام میگیرد تامین مالی پروژه ها چه مربوط به بخش دولتی باشد و چه بخش خصوصی یا از طریق منابع داخل کشور صورت میگیرد یا از طریق جذب منابع خارجی در هر کدام از این روشها گزینه های مختلفی وجود دارد که کارفرمای پروژه با توجه به نیاز خود از یکی از این دو روش پروژه خود را تامین مالی میکند. (ناید ، 2007، ص91)در ادامه هر کدام از این روشها به تفصیل بررسی میشود.
2-1-1-1 انواع روشهای تامین مالی داخلی
روشهای تامین مالی داخلی در دو گروه تامین مالی کوتاه مدت و بلندمدت مورد مطالعه قرار میگیرد. تامین مالی کوتاه مدت برای پشتیبانی سرمایه گذاری موقت در دارایی¬های جاری مورد استفاده قرار میگیرد. (موسویان، 1388، ص87)
2-1-3-1 مروری بر ساختار بازار مالی
2-1-3-1-1 سیستم مالی
سیستم مالی به مجموعهای از ابزارها (همانند اوراق سهام، قرضه، سپردههای دیداری)، نهادها (همانند بانکها) بازارهای مالی(جایی که افراد به انتشار و مبادله اوراق بهادار مشغولند) اطلاق میشود که نقش اساسی در تجهیز بازار سرمایه دارد. سیستم مالی به نوبه خود یکی از مهمترین اجزای نظام اقتصادی است و ویژگی اساسی از فرایند توسعه اقتصادی بوده، درک عمیقی از عوامل مؤثر بر رشد اقتصادی منوط به شناخت بیشتری از کارکردهای سیستم مالی و اثر آنها روی رشد اقتصادی میشود. یک نظام مالی کارا میتواند با فراهم کردن خدمات ، تقسیم ریسک ، نقدینگی سریع و اطلاعات مناسب و از این رو تخصص کاراتر سرمایه، بهرهوری سرمایه، رشد اقتصادی را بهبود بخشد.
همانطور که گفته شد نظام مالی در راستای ایفای وظایف خود نیازمند ایجاد سازوکارهای مناسب میباشد. از این نگاه، نهادهای مالی بعنوان بازوهای اجرایی نظام مالی که نقش واسطه بین پساندازکنندگان و متقاضیان پسانداز را بازی میکنند، در تحقق هدفهای این نظام و حصول کارایی آن نقش بنیادین دارند. سیستم مالی از طریق نرخ پسانداز و یا تخصیص مجدد پسانداز بین تکنولوژیهای مختلف تولیدکننده سرمایه روی انباشت سرمایه تأثیر میگذارد. یک سیستم مالی دو وظیفه دارد :
1ـ انتقال وجوه مالی به مولدترین استفادهها (وظیفه تخصیص )
2ـ و اطمینان از وجود یک جریان بازدهی به اندازه کافی مناسب برای تأمینکنندگان مالی (وظایف حمایتی)
وظایف حمایتی همان ویژگیهای مربوط به رابطه بین تأمین مالیکنندهها و مشتریان آنها میباشد و از این رو بر وظیفه تخصیص نیز تأثیرگذار است. آن ویژگیها نیز عبارت است از تسهیل محدودیتهای مالی، امکان برقراری روابط مجدد، تقسیم ریسک و تدارک اطلاعات برای تخصیص سرمایه. (مبصر، 1388، ص36)
2-1-3-1-2 بازار مالی
بازارهای مالی به منظور تأمین مالی ؛ سبک و کار و مخارج مصرفی را کنار هم قرار میدهند. این بازارها همچنین این امکان را فراهم میکنند که افراد مبادلات بازرگانی را تکمیل و خطرها را توزیع کنند. هر معاملهای دو طرف دارد. برای هر وامدهنده، وامگیرندهای و برای هر فروشنده، خریداری وجود دارد. (یزدانی، 1386، ص27)دسته بندی: مباحث رشته ها » مبانی نظریتعداد مشاهده:
21
مشاهدهفرمت فایل دانلودی:.rar
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 64
حجم فایل:564
کیلوبایت-
محتوای فایل دانلودی:
مبانی نظری روشهای تامین مالی و ساختار بازار مالی
دارای 64 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد.
-